100% natuurlijke ​himalaya magnesium

Himalaya Magnesium

​Steeds meer mensen zoeken naar 100% natuurlijke en eerlijke producten voor hun gezin en zichzelf

​Himalaya magnesium: Ben je iemand die graag het allerbeste wilt voor jezelf, je gezin of je cliënt? Voor mensen zoals jij importeren wij 100% natuurlijke, ongeraffineerde Himalaya magnesium van de hoogste zuiverheid die op de wereld verkrijgbaar is. Dus geen standaard product maar een met de hand voorzichtig en respectvol gewonnen en door de zon en de schoonste lucht op aarde gedroogde magnesium. Dat is waarom wij nu ook Himalaya magnesium leveren.

Magnesium & Minerals importeert magnesiumchloride uit Tibet die zuiver is vanuit de natuur, zoals ons lichaam het nodig heeft en kan verdragen.
Daarbij houden wij er ook rekening mee of de magnesium ecologisch gewonnen wordt met respect voor mens, dier en zijn omgeving. Over miljoenen jaren zijn de omstandigheden in Tibet uniek voor de vorming van de zuiverste magnesium ter wereld. Ook vandaag de dag is er geen vervuiling, geen landbouw, dus ook geen gif, geen industrie en dus ook geen zware metalen en andere voor de mens belastende stoffen.

​Wil jij ook het beste, gun jezelf Himalaya magnesium

Himalaya magnesium is zo zuiver dat het ook voor voedingssupplementen gebruikt kan worden, een aantal daarvan vindt op deze website.
Op onze website van www.himalayamagnesium.nl vind je alle andere producten.

himalaya magnesium eco life

Klantervaringen met magnesium

by johan.scherpenzeel on regenesis--magnesium
Heel goeie magnesiumolie

De beste magnesiumolie in Nederland verkrijgbaar. Supergoed en makkelijk te gebruiken. Prikt niet en is zuinig in gebruik. Geen last meer van vermoeide benen en lage rugpijn. SUPER!!!!

by Gemma Brinkhuisen on magnesium serum
Geweldig fij product

Geweldige producten en een heel bijzondere service, GRATS advies van echte therapeuten. De producen gebruiken we al 5 jaar en nog nooit een klacht gehad. Alleen maar goede resultaten. Een aanbeveling!!!

by Nina Klomp on Magnesium vlokken
Fantastisch mooi product en het werkt!!

Wat een fijn product zijn die magnesiumvlokken van jullie. Super goed en de magnesium erin werkt supersnel. Mijn rugpijn was zo verdwenen. De therapeuten lijn is de beste van alle webshops. Ik zag op deze website geen link dus een TIP zet op de website ook de link naar de therapeuten.

Page 1 of 106:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
magnesiumolie bij magnesiumtekort

Advies e​​​​n informatie

  • Afdeling therapeuten is telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 13:30 t/m 16:30. 
  • +31 (0) 320 419 822
  • Afdeling verkoop is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 t/m 17:00.
  • +31 (0) 320 410 902

Nieuwsbrief

Mogen wij je op de hoogte houden?