Ré-genesis magnesium combinatiepakketten

Ré-genesis magnesium voor gezondheid en Wellness

Het werkzame bestanddeel in Ré-genesis magnesiumolie en badkristallen is magnesiumchloride, een onmisbaar en belangrijk mineraal wat bijdraagt aan het goed functioneren van het menselijk lichaam en geest. Tevens zitten er in Ré-genesis magnesium de nodige sporenelementen. Een teveel aan magnesium wordt meteen uitgescheiden dus je loopt niet het risico een te grote hoeveelheid magnesium op te bouwen.

Uniek productieproces.
Het productieproces is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001. De productie en verpakking van de magnesiumolie en badkristallen vindt plaats onder GMP-standaarden. Dit is een kwaliteitsborgingssysteem voor de humane en farmaceutische industrie, Naast de strenge controle van Zechstein Inside staan onze eigen kwaliteit eisen garant voor een 100% natuurlijk product.

Onze producten bevatten geen conserveringsmiddelen en zijn vrij van parabenen, toxische en andere mens- en milieu belastende ingrediënten. De Ré-genesis magnesiumproducten zijn niet op dieren getest. Onze verpakking is van Topical kwaliteit en geeft geen giftige stoffen af aan de inhoud zoals de meeste plastics of plastic zakken. De producten worden verpakt in milieu vriendelijke kartonnen dozen. We streven ernaar het milieu zoveel mogelijk te ontzien.