MSM BIO ACTIEVE ORGANISCHE ZWAVEL

msm poeder, ofwel MSM zwavel, ondersteunt de lever bij het ontzuren en ontgiften van je lijf

De meest bio-actieve organische vorm van MSM zwavel met vele gezondheidsvoordelen.

Heb je last van verzuurde spieren? Fibromyalgie? Jicht?

Bestel onze voordelige MSM poeder voor een langdurig resultaat.

NuTraMSM - Bio organische actieve zwavel

Waar staat de afkorting MSM van msm poeder voor?

Msm poeder is de afkorting van methylsulfonylmethane, een natuurlijke organische zwavel . MSM zwavel is de meest biologisch beschikbare vorm van zwavel, die het lichaam makkelijk kan opnemen.

MSM zwavel poeder is een natuurlijke pijnstiller. Wij leveren NuTraMSM-dit is een Bio organische actieve zwavel, de meest zuivere vorm van MSM. De vele gezondheidsvoordelen van MSM poeder zijn indrukwekkend, het is een natuurlijke vorm van organische zwavel. Msm poeder is daarbij een veilig voedingssupplement mits je je aan de maximale dagelijkse doseringen houdt. Het gebruik van MSM is een natuurlijke gezondheidsbenadering van genezing en het heeft een aantal enorme voordelen omdat het ontstekingsremmend werkt en je echte pijnverlichting geeft.

MSM komt voor in alle levende wezens en planten.

MSM NuTraMSM zwavelchloride

MSM of organisch zwavel is net als magnesium een veel in de natuur voorkomend mineraal. Je vindt het in alle levende wezens en planten. Het is voor de mens een onontbeerlijk mineraal want MSM zwavel is bijvoorbeeld een essentieel onderdeel van gewrichtscollageen. En kraakbeen bestaat voor meer dan 60% uit collageen. Dan begrijp je wel waarom MSM zo belangrijk is voor de verlichting van pijn bij gewrichtsproblemen die vaak het resultaat zijn van de degeneratie van kraakbeen. Collageen is ook een belangrijk component van spieren, pezen en bloedvaten.

De gezondheidsvoordelen bij het gebruik van MSM zwavel poeder

MSM wordt net als magnesium niet door het lichaam aangemaakt, het moet dus van buiten komen, met name van het voedsel dat we eten. Zoals we weten is onze hedendaagse voeding arm aan mineralen, dus ook aan MSM zwavel.
De huidige generatie mensen, kijk maar eens om je heen, heeft last van de degeneratie van het lichaam. Dat zie je aan de grote toename van artritis, reuma, botdegeneratie, heupproblemen, ontstekingen, enzovoorts. Vroeger kenden we dat niet omdat onze voorouders zoveel voordelen voor de gezondheid uit zwavel (MSM) haalden.

Tegenwoordig lijden steeds meer mensen onnodig pijn en hebben daardoor geen energie voor een actief leven. MSM poeder is een veilige, natuurlijke en effectieve oplossing voor pijn bij uiteen lopende medische problemen.

Msm poeder in combinatie met magnesium

Om je gezondheid te behouden is het voor jong en oud een heel goed idee om iedere dag MSM aan onze voeding toe te voegen.
Voor veel gezondheidsproblemen is het gebruik van msm poeder in combinatie met magnesium aan te raden. Het is in ieder geval altijd zo dat als je magnesium gebruikt, je zeker ook het msm kristal poeder zou kunnen gaan gebruiken voor het beste en een langdurige resultaat.
Soms zie je na het gebruik van MSM zwavel al resultaat binnen enkele dagen, maar bij andere klachten duurt het langer voordat het gewenste effect is bereikt.
Hou het gebruik tenminste 3 maanden vol, we weten uit ervaring dat er op den duur een significante verbetering kan optreden, het verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen geldt, hoe langer het gebruik en hoe hoger de dosis, des te beter en sneller het resultaat.

Msm poeder kan o.a. helpen bij de volgende problemen:

  • Allergieën
  • Artitis
  • Astma, ademhalingsproblemen
  • Reumatische klachten, jicht, stijve spieren, zenuwontsteking
  • Chronische Rugpijn
  • Chronische Hoofdpijn
  • Diabetes (suikerziekte)
  • Spierpijn
  • Fibromyalgie
  • Sclerode(R)mie (reumatische auto-immuunziekte)


  • Eczeem
  • Posttraumatische pijn (na een ongeluk)
  • Sportblessure pijn
  • Slechte leverfunctie
  • Carpal tunnel syndroom
  • Aangezichtspijn en littekenweefsel versoepeling
  • Onsteking van de darmen
  • Chronische Constipatie Tendinitis (peesontsteking)
  • Bursitis (slijmbeursontsteking)
  • Psoriasis
  • Pijn bij huidirritaties


Positieve bijwerkingen bij gebruik MSM zwavel:

MSM poeder bevat NuTraMSM
 • een zachtere huid en soepeler lichaamscellen
 • gezondere en meer flexibele bloedvaten
 • gezonder groeiend en glanzender haar
 • sterkere nagels
 • verhoogd energie-niveau

Toepassing en gebruik Msm poeder

Hoeveel msm poeder je het beste kunt gebruiken hangt van veel factoren af zoals je gezondheid, gewicht, leeftijd en aandoeningen. 
BELANGRIJK: de beste manier om msm poeder in te nemen is de hoeveelheid langzaam op te bouwen zoals hieronder is aangegeven.
Oraal gebruik.
Volwassenen: begin met eenmaal daags 1-2 gram msm poeder opgelost in wat water of een andere vloeistof, of zoals aanbevolen. Voor snelle opname verdient het de aanbeveling de vloeistof op een lege maag dan wel vóór de maaltijd in te nemen.

Na een week 2 x daags 1-2 gram (dit staat ook vermeld op de pot).

MSM poeder met Regenesis magnesiumchloride aromatherapie

Gebruik MSM poeder in bad

Voor een optimaal resultaat voeg MSM kristalpoeder toe aan een bad of voetenbad met Ré-genesis magnesium badkristallen.  Gebruik voor een voetenbad 10-15 gram MSM kristalpoeder (voetenbad van ca. 4 liter warm water) en in een ligbad ca. 50 – 100 gram MSM kristalpoeder.

Je merkt vanzelf hoe je lichaam reageert op de hoeveelheid MSM en je kunt het dan verhogen of verlagen.

Fibromyalgie en MSM

Wij adviseren bij fibromyalgie klachten al meer dan 5 jaar dagelijks ca. 9 gram verdeelt over de dag. Wij gebruiken daarbij ook 2 gram vitamine C (ascorbinezuur poeder). Vitamine C verbetert de werking van MSM behoorlijk.

Drink bij het gebruik van MSM veel water, tijdens maar ook tussen de innames.

Klik hieronder voor meer info over toepassingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

regenesis--magnesium
Average rating:  
 1 reviews
by Bauke on regenesis--magnesium
fibromyalgie

Ik heb al geruime tijd last van fibromyalgie klachten en merk dat als ik een magnesiumbad met MSM heb genomen, beter slaap. Minder pijnklachten tijdens mijn nachtrust. Ik neem nu ook dagelijks vitamine C.

Telefonisch advies?

Alleen dinsdag en donderdag
De therapeuten zijn beschikbaar op di-do tussen 13:30 uur en 16:30 uur.
Telefoon: + 31 (0) 320 419 822

Wil je iets over een product weten? 

Bel de afdeling verkoop

Telefoon:+ 31 (0) 320 410 902

Wil je een ook product verkopen?

Bel onze afdeling verkoop over de mogelijkheden

Telefoon:+ 31 (0) 320 410 902