• Magnesium druppels, makkelijk en heel effectief

Magnesium druppels

Magnesium druppels + vloeibare mineralen en spoorelementen.
Magnesium uit de Himalaya, the purest magnesium on Earth.

Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan de energiestofwisseling. Magnesium draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast draagt het bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie, leervermogen en het geheugen. Ook draagt magnesium bij aan een goede elektrolytenbalans. Magnesiumchloride tot slotte draagt ook bij tot de normale werking van de spijsvertering in de maag.

Onze magnesium druppels bestaan uit elementaire magnesium. 100 % natuurlijk en zonder enige vorm van conserveermiddelen. Het bestaat uit een uniek zeewater concentraat uit de Himalaya. Dit zeewater concentraat van miljoenen jaren oud wordt geconcentreerd onder invloed van zonlicht en biedt magnesiumchloride in een relevante dosering maar ook een breed spectrum aan spoorelementen in een goed opneembare vorm.

Onze magnesium voor druppels en voedingssupplementen komt uit de Himalaya. Nergens ter wereld is de magnesium zo schoon en ongeraffineerd. Puur natuur zodat je zeker weet dat je het beste neemt om je magnesiumtekort aan te vullen. Wij bieden zekerheid voor het product wat betreft kwaliteit en zuiverheid, zie daarvoor onze kwaliteitseisen en certificaten. Wil je lezen waar de magnesium druppels vandaan komen klik dan hier.

Inhoud 250 ml: 5000 druppels
1 ml. =105 mg. pure elementaire magnesium (20 druppels)

Hulpstoffen:  Geen.
Vrij van: Elke toevoeging. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO.
Druppels mengen met vruchtensap, groentensap, (bron)water of door de voeding (met 50% zout) om de wat bittere smaak te verminderen. Kan NIET puur ingenomen worden, Hogere doseringen alleen op advies van je behandelaar, magnesiumdruppels kunnen bij hogere doseringen een laxerend effect hebben.

BELANGRIJK
Door de puurheid en hoge concentratie van deze magnesiumdruppels heeft het product eigenlijk geen geen houdbaarheidsdatum nodig. De mineralen zorgen voor een natuurlijke conservering en staan geen bacteriegroei toe. De mineralen verliezen hun werkzaamheid niet, er kan slechts een lichte kristallisatie optreden. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit en effectiviteit. De houdbaarheidsdatum van 3 jaar is dus alleen een advies. Zie ook magnesiumolie.nl

Himalaya magnesium, magnesium druppels, magnesium poeder
De waardering van www.regenesis-magnesium.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2237 reviews.