Magenesium Badkristallen

Ré-genesis magnesium badkristallen zijn extra krachtig!

Als je het opsmeren van magnesium niet prettig vindt is het nemen van dagelijkse voetbaden een uitstekend alternatief…….vooral voor het slapen gaan geven voetbaden een enorme ontspanning en je slaapt vaak dieper en meer ontspannen. Veel mensen voelen zich na enkele dagen al een stuk energieker en rustiger. Magnesium behandelingen kan je gewoon thuis doen, een ligbad is voldoende. De voordelige grootverpakkingen magnesium kristallen maken een thuisbehandeling extra aantrekkelijk.

Een huidaandoening, eczeem of allergie is heel belastend, vooral voor jonge mensen en zeker als de huidaandoening over het hele lichaam aanwezig is. Dan zijn magnesium baden dé oplossing om deze klachten te verlichten en zelfs te verminderen. Het is bekend dat mensen met een huidaandoening zoals psoriasis veel baat te hebben bij het gebruik van magnesiumchloride.
De behandelingen met Ré-genesis magnesium gaat huidklachten letterlijk te lijf. Magnesium is weldadig voor de huid en zorgt voor een beter en sneller herstel. Bij vrijwel alle huidaandoeningen geeft de toepassing van Magnesium chloride van Ré-genesis een verbetering van de huidstructuur. Een magnesiumbad verbetert net als het opsmeren van magnesium olie systematisch de magnesiumstatus in het gehele lichaam.

Het verbetert de cel functies en het ondersteunt het immuunsysteem. Het kan reumatische en spierpijnen verlichten en verminderen. Een tekort aan magnesium zullen we wel moeten aanvullen.
Omdat ons lichaam magnesium niet zelf kan aanmaken zullen we dus naast een gezonde voeding extra magnesium moeten nemen. (Magnesium komt o.a. voor in: volkorenbrood, banaan, soja, noten, groene groente, cacao, etc). Wil je meer weten over magnesium en de verschillende toepassingen, ga dan naar het informatiecentrum van www.zechstein-ancient-magnesium.nl Heb je vragen over magnesium of wil je een behandeling neem dan contact op met een van de aangesloten magnesium therapeuten.